Juwelier Sterk voor kinderen

In onze collectie hebben wij een ruime sortering in kindersieraden. Naast merk gerelateerde sieraden vind u in onze winkel  allerlei  leuke kinderringen, oorbellen  en colliers met leuke hangertjes speciaal voor kinderen.

Voor bedelarmbanden hebben wij ook losse bedels die wij gratis aan de armband solderen. En er  zijn graveerarmbanden waarin we gratis een naam in graveren. Superleuke sieraden waarmee u uw kind, kleinkind of een jarig vriendinnetje kunt verwennen.

Bellini for kids

Speciaal voor jonge meiden biedt Bellini zilveren armbanden  in diverse maten. Er is een  ruime collectie kleine zilveren beads aan (925 zilver). Stel je eigen armband samen en kies je favoriete beads zoals een dolfijn, hondepoot, cupcake of klavertje 4. Naast de zilveren bedels zijn er ook vrolijk gekleurde emaille bedels en glazen bedels zodat je ook je favoriete kleur in je armband terug kan laten komen. Met een gekleurde stopper houd je de Bellini beads mooi op hun plek. Elk seizoen introduceert Bellini weer nieuwe vrolijke en kleurrijke beads.

Previous
Next

Oorbellen

Previous
Next

Ringen

Previous
Next

Colliers

Previous
Next

Armbanden

Previous
Next

Adres

 

Oude Raadhuisplein 3

1271 RH Huizen

 

Dinsdag t/m vrijdag

09.30 -18.00 uur

Zaterdag: 09.00-17.00 uur

 

Contactgegevens

info@jewelnet.nl

035 – 525 16 87

 

KvK nr: 66235715

BTW nr: 8564.55.830.B.01

Volg ons ook op social media