logo Eclat

Eclat is het Franse woord voor fonkeling. Die fonkeling en uitstraling vind je bij een Eclat Sieraad! Eclat vervaardigt gouden sieraden en voorziet ze  van uitsluitend eerlijk verkregen briljanten van uitmuntende kwaliteit. Vele fantasie modellen in zowel ring, hanger, oorsieraden, collier als armband zowel geel, wit als als bicolor goud. De ringen voor dames zijn ook erg geschikt als aanzoeks- of verlovingsring. Veel sieraden zijn als set ontworpen, maar worden ook los verkocht. Dit geeft op een later tijdstip toch de mogelijkheid om naar een set toe te sparen. Naast de fantasie collectie bezit Eclat ook een grote collectie “groeibriljant” sieraden.

Wat is briljant?
Niets is zo zuiver, hard en eeuwigdurend als een diamant. Er zijn in de loop der tijden vele slijpwijzen ontwikkeld waarbij de briljant slijpvorm toch wel de bekendste is. Door de vele facetten (57) geeft deze slijpvorm het mooiste “leven” aan en in de steen. Briljanten  van Eclat kunnen in iedere gewenste helderheid en grootte besteld worden.

Wat is een groeibriljant sieraad?
Een groeibriljant sieraad is een sieraad waarmee je binnen een periode van 2 jaar kunt groeien naar een nieuw sieraad, met een grotere diamant.

Welke kwaliteit is Eclat groeibriljant?
De kwaliteit van de groeibriljant in het sieraad is Top Wesselton VVS/VS. Eclat gebruikt geen mindere kwaliteiten voor zijn groeibriljant. 

Hoe werkt het groeibriljant systeem?
U schaft een sieraad met groeibriljant aan. Binnen een periode van 2 jaar kunt u dit sieraad laten ‘groeien’. Bij de juwelier ruilt u het sieraad in voor een sieraad met een grotere diamant. De juwelier brengt dan de volledige dagwaarde in mindering op het nieuwe Eclat groeibriljant sieraad. U betaalt dus het restante bedrag bij. Het nieuwe sieraad dient wel minimaal 50% duurder te zijn dan het sieraad dat u inruilt. Zo wordt uw sieraad stapsgewijs in waarde steeds hoger.

Maak je dromen werkelijkheid.

Previous
Next

Adres

 

Oude Raadhuisplein 3

1271 RH Huizen

 

Dinsdag t/m vrijdag

09.30 -18.00 uur

Zaterdag: 09.00-17.00 uur

 

Contactgegevens

info@jewelnet.nl

035 – 525 16 87

 

KvK nr: 66235715

BTW nr: 8564.55.830.B.01

Volg ons ook op social media