logo-my-imenso

Elegant, uniek en persoonlijk: dat zijn de woorden die MY iMenso perfect beschrijven. De missie van My iMenso is om hoogwaardige sieraden te maken die een vrouw inspireren om haar persoonlijkheid op elk moment en bij iedere gelegenheid uit te drukken. Het medaillon (een pendant) van MY iMenso kan op onbeperkte manieren worden gepersonaliseerd: eenvoudig door het te openen, insignes (invoegingen) toe te voegen en te combineren. U kunt kiezen uit een zeer grote verzameling insignes: edelstenen, munten en vele andere veelzijdige ontwerpen. 

Bovendien, MY iMenso heeft een verzameling aanvullende sieraden zoals ringen, oorbellen, horloges, armbanden en kettingen, zodat je een opvallende set kunt samenstellen. 

Tell your story with MY iMenso Gold;

Ben je ook geinspireerd door de schoonheid van gouden juwelen?
Neem dan een duik in de wereld van My iMenso GOUD.  Gouden medaillons in 14 en 18 karaat en in geel, wit en rosé goud kun je  gemakkelijk veranderen van kleur door het medaillon te openen en een andere insigne erin te doen.

De ringen zijn prachtig om alleen te dragen maar u kunt ze ook combineren met een inschuif ring. Zo zijn ook de oorbellen van My iMenso makkelijk te veranderen en heeft u een compleet andere look!

MY iMenso: forever yours, always new!

Previous
Next

Adres

 

Oude Raadhuisplein 3

1271 RH Huizen

 

Dinsdag t/m vrijdag

09.30 -18.00 uur

Zaterdag: 09.00-17.00 uur

 

Contactgegevens

info@jewelnet.nl

035 – 525 16 87

 

KvK nr: 66235715

BTW nr: 8564.55.830.B.01

Volg ons ook op social media