Pulsar_logo

Pulsar worden gekenmerkt door buitengewoon design, hoogwaardige materialen en betrouwbare techniek uit het huis Seiko. Een van de grootste en meest innovatieve horlogemakers ter wereld, en dat allemaal voor een vriendelijke prijs. Het uitgebreide assortiment bestaat uit horloges van staal of titanium en met verschillende soorten leren horlogebanden. Horloges met veel draagcomfort en een waterdichtheid van minimaal 3 ATM.

Pulsar heeft  vier collecties: sportief, klassiek, modern en avant-garde  en presenteert zich als merk voor mensen voor wie individualiteit en waarden belangrijk zijn.

“Tell it your way.”

Previous
Next

Sportief
De Pulsar rally solar horloges is de accelerator horlogelijn die speciaal is ontworpen voor extreem zware sporten – zoals het M-SPORT Rally racen – waarin betrouwbaarheid alles is. De Rally Solar collectie 2018 bevat een fraaie reeks stijlvolle chronografen met Solar technologie. 

Klassiek
Horloges van de heren Pulsar Dress collectie stralen stuk voor stuk stijl uit. De Pulsar herenhorloges zijn ontworpen met veel raffinement en fraai geaccentueerd. De zorgvuldig ontworpen wijzerplaten en lederen banden zorgen samen voor een klassieke uitstraling.
De Pulsar horloges voor dames uit de modellijn Pulsar Attitude, staan voor een serie elegante ontwerpen dameshorloges. De nieuwe designhorloges voor dames van Pulsar combineert aansprekende vormkasten met charmante mesh banden. De ideale keuze voor moderne vrouwen die op zoek zijn naar glamour met een vleugje eigentijdse flair.

Pulsar Dress (Heren)

Previous
Next

Pulsar Attitude (Dames)

Previous
Next

Modern
De Pulsar horloges zijn moderne horloges met een elegant design. Wij bieden een grote collectie moderne Pulsar horloges voor dames en heren. 

Heren

Previous
Next

Dames

Previous
Next

Avant Garde
Voorop lopen, voor de troepen uit gaan. Daar staat de Franse term avant-garde voor. Net iets meer durven en vooral ook iets meer doen dan anderen. Ik de collectie van Pulsar zijn die avant-gardistische modellen terug te vinden. Ze vallen op, ze maken het verschil en ze zijn luxe.

Adres

 

Oude Raadhuisplein 3

1271 RH Huizen

 

Dinsdag t/m vrijdag

09.30 -18.00 uur

Zaterdag: 09.00-17.00 uur

 

Contactgegevens

info@jewelnet.nl

035 – 525 16 87

 

KvK nr: 66235715

BTW nr: 8564.55.830.B.01

Volg ons ook op social media