Seiko heren horloges

Een mooi horloge is een must voor elke man.
Seiko heeft een uitgebreide collectie herenhorloges.
Om een juiste keuze te maken voor een horloge dat zowel  goed bij jou past als de  omgeving waar je vaak verblijft   maken we onderscheid tussen drie typen horloges: de Seiko dress watch, de Seiko chronograaf en het Seiko sportieve horloge. Elk stijl met een geheel eigen aantrekkingskracht

Hieronder een kleine greep uit de collectie:

Seiko Chronograaf
Een Seiko chronograaf is een veelzijdig horloge, zowel qua functionaliteiten als qua uitstraling. De Seiko chronografen kennen zo’n grote variëteit dat er altijd wel een exemplaar te vinden is dat past bij jouw stijl, uitstraling en wensen.

Seiko Dress
Een Seiko dress watch kenmerkt zich door een doorgaans wat rustigere look. Sommige mannen verkiezen op het werk of op formele gelegenheden een stijlvolle dress watch boven een chronograaf omdat een dress watch vaak wat minder uitgesproken is. Seiko heeft dress horloges in  klassieke stijl die eenvoudig blenden met een casual maar vooral ook een zakelijke outfit.

Seiko Sportief
Wil je vooral in je vrije tijd een mooi horloge dragen, dan is een sportief Seiko horloge wel zeer geschikt. Een sportief Seiko horloge is wat robuuster en  matched  goed met casual  en sportieve kleding.  

Adres

 

Oude Raadhuisplein 3

1271 RH Huizen

 

Dinsdag t/m vrijdag

09.30 -18.00 uur

Zaterdag: 09.00-17.00 uur

 

Contactgegevens

info@jewelnet.nl

035 – 525 16 87

 

KvK nr: 66235715

BTW nr: 8564.55.830.B.01

Volg ons ook op social media