Silk biedt een brede collectie sterling zilveren armbanden, ringen, colliers en hangers voor mannen en vrouwen. Binnen de brede collectie zijn er verschillende series met ieder een eigen specifiek karakter. Van zware schakel armbanden met robuuste sloten, tot luxe fashion jewellery, vele kleuren hoogwaardig runder & lamsleer gecombineerd met zilveren elementen en innovatief speels sluitwerk.

Silk is gek op alles wat kleur en vrolijkheid aan het leven brengt. Silk’s herritage ligt in Azië, en als je ergens kleur kunt beleven is het daar. Authentieke, traditionele Aziatische ontwerpen worden gecombineerd met modern westers design. 

De zilveren sieraden staan bekend om een zeer solide kwaliteit, om het massieve karakter, de tijdloze stoere designs en verfijnde afwerking. De sieraden worden geproduceerd met immense passie voor de kunst van het zilversmeden en met veel aandacht voor detail. Bijna alle Silk sieraden zijn gemaakt van massief zilver, ze bevatten daardoor veel zilver en voelen dan ook beduidend zwaar aan. Alle sieraden zijn van Sterling Zilver (925) gemaakt en voorzien van de wettelijk geldende keurtekens.

Join de SILK Journey en follow your heart!

Adres

 

Oude Raadhuisplein 3

1271 RH Huizen

 

Dinsdag t/m vrijdag

09.30 -18.00 uur

Zaterdag: 09.00-17.00 uur

 

Contactgegevens

info@jewelnet.nl

035 – 525 16 87

 

KvK nr: 66235715

BTW nr: 8564.55.830.B.01

Volg ons ook op social media